sugarbabes.blogg.se

2014-02-28
16:15:00

Träningstips

Nu har vi precis tränat och tänkte ta och dela med oss av några tipps till er!
Har man inga hantlar kan man alltid fylla en vattenflaska med vatten om man vill ha lite vikt, men kom ihåg den bästa vikten är din egen kroppsvikt!
 
här är några tipps på rumpövningar som ni enkelt kan göra hemma :)
Ligg rakt med knäna böjda, lyft sedan upp bäckenet så det blir en rak/diagonal linje mellan axlar och knän. Upprepa rörelsen 3x12.
Stå med fötterna i axelbredd och ha fötterna och knäna i en rak linje framåt, gå ner djupt och sedan upp igen. Upprepa rörelsen 3x12.
Stå med armarna i axelbredd, lyft upp ena benet mot taket sedan ner igen. Upprepa rörelsen 3x12 på varje ben.
Kissande hunden med en extra kick! lyft upp ena benet i sidled, dra sedan ut benet så det blir rakt i sidled. Upprepa rörelsen 3x12 på varje ben.
Stå med axelbredd med benen, gå sedan fram med ena benet och böj på knät, byt sedan eller gör 3x12 på varje ben. Vi har använt vikter men det går lika bra utan.
 
Nu ska ni få se några magövningar!
En helt vanlig chrunch, som en sitt-up fast du lyfter endast skuldrorna från golvet. upprepa rörelsen 3x12.
Ligg på rygg med böjda knän, håll händerna en bit ovanför golvet och pendla sidleds för att ta tag i en häl i tagt. Upprepa rörelsen 3x12.
Sitt på rumpan och balansera. inga ben eller armar i golvet för att ta stöd. Rör endast överkroppen sida till sida, använd vikt för extra träning. Upprepa rörelsen 3x12.

Hoppas ni gillar dessa övningar lika mycket som vi! kör hårt! Puss!